Prea mult timp și prea puțin timp

Pauză de blog. Vacanță, lene, program schimbat. Prea mult timp și apoi prea puțin timp.

Nu avem timp

Mă uit cu bucurie la lista mea cu lucruri de făcut. E bine, am treabă, am idei, o să ajung departe. Sunt ocupată, am oameni dragi care au nevoie de mine, mă împart în mai multe direcții. Timpul trece. Lista se face mai mare..și mai mare. Apar frustrările. De la mine, de la ceilalți. Iar nu am reușit să fac asta sau cealaltă. Am amânat lucruri importante. Oare când le rezolv?

Vin mailuri, unele cu semnul exclamării, altele doar cu remindere că am amânat prea multă vreme niște lucruri de bun simț. Oare când le fac? Oamenii mă întreabă dacă mă uit la Game of Thrones. Da, dar eu sunt încă în stadiul în care știu doar că a înviat Jon Snow. Sper să nu moară iar până să ajung eu la zi.

Timpul e de partea noastră

Mi-am luat vacanță 4 zile în Amsterdam. Plimbat cu barca, cu bicla, cu picioarele. La întoarcere program lejer vreo 3 zile. Abia la o săptămână am apucat să răspund la toate mailurile. Sâmbătă mi-am luat seară de râs cu grămada în oraș. A reapărut Royal Pains. Aproape că sunt la zi – episodul 3 e văzut pe jumate. Am pierdut vremea ducându-mă de 3 ori până la mall după cartuș de imprimantă. Căștile în urechi, plimbare lejeră. Am petrecut juma de zi căutând telefon nou. Mi-am relaxat neuronii citind chestii despre tehnologie..și așa mi-am pus în minte să îmi iau un laptop nou. Iubesc partea asta de cercetare pre-achiziție :))

Am dormit duminică până târziu (pentru mine asta e 8 dimineața) și am lenevit în pat până la 9. M-am trezit cu soare, un câine pupăcios și un pisic torcăitor care voia de mâncare. Viața e frumoasă!

Mă lupt cu timpul. Îl urăsc, îl iubesc. Am nevoie de el ca de aer. El trece mereu, iar eu uneori doar supraviețuiesc. Per total, viața e frumoasă. Cu adevărat!

2 thoughts on “Prea mult timp și prea puțin timp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.