Primul an de casnicie – sau cum sa nu iti ratezi perechea

V-am promis un film. Ei bine, iata-l: I give it a Year. Sau tradus la noi (cam rau, dar merge) – Primul an de casnicie.

I give it a year pentru fete

Sursa foto

De ce va recomand filmul:

  • are un actor suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper simpatic si sarmant. Nici fetele nu sunt rele. Ba chiar probeaza si lenjerie intima:))
  • Are un personaj care spune lucrurilor pe nume la modul cel mai.. direct si badaran…Ceva de genul “stai linistita, eu m-as culca cu tine. Esti in top 10, undeva pe locul 7. Da’ chiar? Nu vrei sa facem sex? Tu zici nu, eu zic da, deci e da“:))) Te prapadesti de ras, nu alta.
  • Toate scenele romantice sunt atipice. Adica nu o sa fie ceva super siropos ci ceva siropos si amuzant.
  • Scena clasica in care el alearga dupa ea inainte sa plece din tara.. Demential! Uitati-va si o sa vedeti ca e la dublu. Doi de ei alearga dupa alti doi….siii.. gata, ca stric tot farmecul.
  • Are o morala si poate va pune putin pe ganduri: daca o casnicie nu mai merge si nu va mai suportati si incercati de dragul de-a incerca, mai bine puneti-i capat. Acelasi lucru il spune si consiliera de cupluri din film, dupa ce vorbeste cu ex-ul la telefon, injurandu-l in toate felurile si trantind cu telefonul de perete. Nebuna tipa!


Pentru baieti; filmul e destul de simpatic incat sa nu va plictisiti si sa adormiti, ba chiar o sa si radeti. Per total, pentru o comedie romantica are de toate: romantism, replici amuzante, personaje hilare, un fir logic al actiunii si happy end.

I-Give-It-A-Year

Sursa foto

Iar eu va doresc fix ceea ce au gasit cei 4 in film:  sa aveti alaturi persoana aia care va face sa radiati. Pentru ca se poate!

De aici,

Numai zambete

11 thoughts on “Primul an de casnicie – sau cum sa nu iti ratezi perechea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.