Promovare online – primii mei pasi

Sursa foto

Sau mai degraba cum poti sa inveti dintr-o relatie.

A fost odata ca niciodata. O Petruta de .. nu mai stiu cati ani aveam, vreo 25 sa fi fost. Inca lucram in TV si desi imi placea la nebunie, lucrurile incepeau sa scartaie. Functionam pe fostul blog pe platforma blogger dar aveam un boyfriend, de fapt el intra in categoria de “the boyfriends” care putea sa faca de toate pentru toti in IT. Sau asa mi se parea atunci. Si inca mi se mai pare.

Iar el ajuta site-urile sa urce in Google. Nu stiam eu atunci de promovare pe FB, Twitter si alte jucarii. Nici nu incercasem sa imi promovez inca hobby-ul online (a se citi prima mea tentativa de site in ultima versiune). Dar, ca orice fata mandra de tipul de langa ea, imi mai bagam nasul prin ce face el. Sau stati, ca fetele nu fac asta. Buun, revenind, imi bagam nasul in tot ceea ce face el si asteptam cuminte sa imi explice. Asa am dat nas in nas cu wordpress-ul, am invatat sa nu mai umblu cu partitiile aiurea pe Windows 7 si mi-am gasit singura persoana cu care pot sa glumesc inca si acum pe seama HP-ului (a se citi aici si veti intelege).

Directory-Submission-Process

 

 

Sursa foto

Asa ca intr-o seara in care imi explica el cum triseaza anumite pagini bagand cuvinte cheie in… (ooops, lasati ca aflati singuri ;)), l-am vazut cum ii trimitea unei cliente mai…. energice, o lista cu directoare.

Dragul meu B., recunoooooooooooosc… am furat lista. Mai am si acum emailul cu directoarele. Iarta-maaaaaaaaaaa! :))

Morala povestii:

1. Invat la orice pas, din orice, de la orice. 

2. Prind detaliile si le folosesc mai departe. De atunci am invatat mai bine ce e cu directoarele, am o alta lista, alta metoda.

3. Multumesc 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.