Puterea unui zambet

E luni si stiu ca nu aveti chef de citit multe, ca altfel va ameteam de neuroni cu ce am facut in weekend:P Dar asta maine:D

Azi am plecat la platit de banci. Sa nu va vad cu o fata trista! Cand am luat credit, a fost bine. Acum platesc. Eu eram oricum suuuper zambitoare ca mi-a venit diploma de traducator autorizat de la Ministerul Justitiei si vreo 2 proiecte noi. Asadar, eram mai zambitoare ca de obicei, inclusiv dupa ce am scapat de o gramada de bani.

Ma indrept spre casa cu gandul pervers de a cumpara prajituri pentru ai mei, acum ca sunt “buna de cinste”, ca sa o citez pe mama. Ma opresc la o trecere de pietoni, tot zambitoare, cu castile in urechi, ca venea ditamai masina neagra si am zis sa nu ma risc. Dar surpriza! Masina se opreste in dreptul meu, cu geamul coborat. Am zis ca s-a pierdut sau vrea indicatii.

Dar el (un el la vreo 45 de ani, cu un zambet…. prietenos:))) frumos ma intreaba daca nu vreau sa merg la o plimbare:))))))) Am zambit uimita si stupefiata si am trecut mai departe:)) Apoi am izbucnit in ras:)))

Si m-am gandit sa va scriu.. Pentru ca analizandu-ma in momentul ala, mi-am dat seama ca eram imbracata absolut normal – nu tu fusta, nu tu pantaloni rosii, aveam o geaca mai lunga pe mine, o esarfa roz si zambetul. Atat. Nicio intentie de a atrage atentia. Doar zambetul. Niciun machiaj complicat, ceva super natural si ceva roz sa ma scoata din anonimat. Deci, doar zambetul.

Pentru azi retine ca zambetul e cea mai puternica arma pe care o ai. Poti sa faci ziua cuiva mai frumoasa, poti sa iti arati tu adevarata frumusete, poti sa atragi atentia si sa ai mai mult spor. Doar pentru ca zambesti.

In cazul meu, if you strip me, all that’s left is the smile:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.