Reguli de bun simț la un concert

Am fost vineri la concert: Lara Fabian, superbă voce, super formația, nasoale hainele. Mă așteptam la ceva mai extravagant. Anyways, atmosfera super frumoasă și, încă o dată, o voce de îți ajunge în străfundul sufletului.

Dar nu despre asta voiam să îți scriu azi.

Do’s and don’ts la un concert

  1. Limitează numărul de selfie-uri. Știu, e greu. Ia-ți cinci minute și aranjează-te în telefon. Apoi ai voie la maxim 3 selfie-uri. Nu știu cât mă pot abține să nu îți pun coarne sau să nu scot limba. Că doar stau în spatele tău și e foarte, dar extrem de tentant să îți stric fotografiile. Nu mă provoca.
  2. A început concertul, intrarea artistului e demențială. Vrei să filmezi. Fă-o din dreptul tău. Nu ridica telefonul ăla sus că mai sunt și eu pe acolo și vreau să văd.
  3. Concertul ăla e ca să îl vizionezi, să îl asculți, să te bucuri de el. Crezi că cele 30 de filmulețe pe care le-ai făcut cu telefonul vor ajunge cu tone de vizualizări pe Facebook? Vrei să te lauzi prietenilor? Unul e de ajuns!
  4. Mai respectă regulile: filmatul e interzis, dar tu român țăran de unde să știi? Asta ar fi însemnat să citești afișele înainte de intrare. Dacă nu e cu shaorma gratis sau un porție de botox, nu e important.
  5. Nu te uita la mine urât. Am îndurat vreo 5-6 melodii în care ai tot plimbat telefonul ăla și mă chinuiam să văd și eu scena. Am răbdat. Dar am și eu o limită. Iar atunci când te-am bătut pe umăr și ți-am zis să mai lași telefonul deoparte, te-ai uitat la mine de parcă îți furam silicoanele. Și mi-ai dorit probabil să îmi petrec viața cu un bărbat sărac. E ok.

Tot te-am sabotat. Am văzut cum la fiecare melodie instinctiv voiai să ridici telefonul să filmezi. Dar nu puteai pentru că era scorpia în spatele tău. Și m-am bucurat! Ooooo, daaaa, câtă satisfacție pe mine!

Așa ai învățat și tu că, atunci când mergi la un concert cu un tip, îți poți pune mâinile și pe altceva decât pe telefon. E și bărbatul util la ceva!

 

2 thoughts on “Reguli de bun simț la un concert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.