Reguli de bun simt pe caldura…

Sursa foto

Da, am dat cu nasul de soare.. si nu i-am rezistat. Dar calatoria cu RATB-ul (una decenta de altfel) mi-a reamintit de aventurile care ma asteapta pe caldura in RATB. Asadar, acestea sunt PORUNCILE :))

1. Ai doi prieteni: APA si SAPUNUL. Sa nu iti fie frica! E criza economica dar gasesti sapun la 1 RON si poti sa te speli cu putina apa pentru a fi curat. In fiecare zi!

2. Foloseste deodorantul. Cu incredere! El iti este cel de-al treilea prieten.

3. NU si NU si NU folosi tone de parfum. Ma bucur ca iti permiti unul de la Sephora sau dimpotriva ai unul mai ieftinut dar tre’ sa mirosi ca o tanti de are parfum de la Sephora dar nasul meu nu e obligat sa stea intr-o ciulama de parfumuri.

4. NU te farda excesiv. Fata ta cu rimelul dat in 3 straturi, rimel care de altfel se prelinge pe obraz, obraz care la randul lui este incarcat de corector, fond de ten si pudra si da, toate astea te transforma intr-o MUMIE. De ce vrei sa ma simt ca si cum m-as uita la un film de groaza?

5. Nu e nevoie sa te dezbraci de tot. Am inteles ca esti mandra cu corpul tau dar insist sa lasi loc si pentru imaginatia mea.

6. Daca stii ca ai sunculite (cum am si eu de altfel) si celulita (cum am si eu de altfel), chiar nu e nevoie sa le scoti in evidenta. O fusta super scurta cu talie joasa care lasa sunculitele de pe abdomen sa explodeze si imi ofera o priveliste a craterelor din coapsele tale nu cred ca o sa ma incante. Repet: am si eu sunculitele si craterele mele.

7. Daca ma vezi intr-o fusta si iti place ceea ce vezi, priveste-ma pervers, imagineaza-ti ce mi-ai face dar tine toate informatiile pentru tine. Eu am avut bunul simt sa las loc imaginatiei tale, tu ai bunul simt de a-ti pastra imaginatia pentru tine.

De aici,

Numai zambete topite de caldura

6 thoughts on “Reguli de bun simt pe caldura…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.