Reguli de bun simț pentru femei

bun-simț-femei

Aș avea atât de multe alte subiecte de înșiruit pe blog.,..dar hai că azi mă țin de tema stabilită de dimineață. Da, există bun simț și pentru femei. Nu se aplică doar bărbaților, pe care îi considerăm niște grobieni, sălbatici buni de pensat și epilat, niște ființe de la care ne așteptăm la altceva (să  ne țină cu bani), nu la bun simț.

Draga mea, hai cu bunul simț!

Parfumul este făcut să adauge un plus de feminitate. Să lase o urmă firavă în urma ta. În momentul în care duhnește de la capătul holului (bloc de garsoniere), până la ieșirea din lift, e clar! Ai pus juma de sticlă de parfum pe tine…Nu mă interesează că e un Lancome. Ești țărancă!

Fardul e făcut să ne pună trăsăturile în evidență. Fardul are și el regulile lui de bun simț. Faptul că arăți impecabil în mijlocul zilei nu mă ajută cu nimic dacă atunci când vine seara ești un monstru palid, plin de coșuri și nasol! Lasă cimentul acasă.

Nu fă pe mimoza independentă dacă ai un bărbat în spate. Dacă el moare mâine și tu rămâi ca un copil cu puța în nisip, NU EȘTI INDEPENDENTĂ! Mimozo!

Nu te mai lăuda cu ce face el. Zău acum, el se laudă cu tine? Ah, stai..nu are cu ce..

Nu mai îmi veni cu teoriile că iubirea se duce și rămâne respectul și prietenia. Dacă vine acum un Jose Armando pletos șli vânjos, pun pariu că descoperi iar aparatul de epilat și îți bate inima. Dar Jose s-ar putea să te pună să stai deasupra.

Dacă ai o mașină mai mare ca a mea nu îți dă prioritate. Cel mai probabil tu ți-ai tras-o pentru aia, mie mi-au tras-o ăia de la leasing. Tu o să plângi la bombonel că te-a lovit una cu Dacie, eu o să o repar pe RCA-ul plătit de bombonel.

Acceptă că nu ești perfectă. Acceptă că îmbătrânești. Apelează la chirurgia plastică pentru a arăta ca o copie proastă a păpușii Barbie. Nu bărbații mor după sâni mari, tot, tu proasto, te-ai mutilat. Buzele alea ventuză nu tentează pe nimeni decât tonele de rujuri din baie. Și mutra aia tot îmbătrânește cu tot botoxul tău.

Alege să fii feminină! Ai grijă de tine! Cunoaște-te! Iubește-te! E de bun simț…

One thought on “Reguli de bun simț pentru femei

  1. Enache Alexandra says:

    Ai 1000% dreptate! Cel mai mult in utlima vreme a enerveaza faza cu parfumul. Mi s-a intamplat de zeci de mii de ori sa trec pe langa niste fete si efectiv sa duhneasca a parfum. Adica era evident ca nu au pulverizat un parfum puternic, intens, ci zece sticle. Mi se pare si de prost gust, si scarbos. Altii, ca mine, vor zice ca nu au apa acasa sau ca le este frica de ea si incearca sa acopere astfel mirosurile neplacute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.