Romania si Eurovision 2013, baba si mitraliera

Nu, nu m-am uitat. De ceva ani (sa fie vreo 10) nu ma mai uit. Mai citesc despre scandaluri, mai ascult cate o melodie castigatoare. Dar atat.

Iar anul asta, nu am putut decat sa ma prapadesc de ras. Treaza de la 6 intr-o frumoasa duminica de martie, am vazut cum Facebook-ul meu era invadat de glume care mai de care mai inspirate despre Cezar si al lui.. nume controversat. Primul gand: “moaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaa, ce rautaciosi sunt astia in 2013!” Auzisem doar melodia Luminitei Anghel (si mi-a placut fff mult).. dar a lui ‘Ouatu.. ooooo, a lui cezar, mi-a depasit.. toate… asteptarile.

So, ladies and gentlemen, Cezar Ouatu – It’s my life!

1. Recunosc ca am ras…..inculta din mine nu a putut sa nu rada la vederea unui barbat …cantand “it’s my life” .. pe o tonalitate feminina. Si nu, nu am nimic cu preferintele sale sexuale! Putea sa fie si homosexual, nu ma interesa! Inainte sa sara cineva de poponeata in sus, da, la opera un barbat cu voce de soprana, e una, dar pe o melodie …potrivita.

2. Daca scopul era sa aratam lumii ca imbinam cultura cu modernul…. am esuat complet.

3. Daca tinta era sa ma atragi pe mine, public tanar, la opera, FAIL! Am fost la opera, este o experienta de iti ridica parul de pe maini..iar melodia asta, imi pare rau, dar doar ma determina sa fug in lume.

PS: Ce-ati avut mai cu Luminita Anghel? “Unique” imi da fiori…

2 thoughts on “Romania si Eurovision 2013, baba si mitraliera

 1. Andreea Jonsson says:

  Mi se intampla rar, dar nu-s acord see you tine despre Luminita Anghel. Melodial e prea slow si pare dintr-un secol de mult apus. That being said, as fi preferat de o mie de ori sa se duca ea si nu Cezar. Inteleg ca ce face el e unic si ca e f respectat in domeniul lui, dar n-are ce sa caute la Eurovision. Sngura reactie pe care o va provoca este rasul multora. La fel see you Nico si cum l-o chema care au fost acum ceva ani. Tot opera, tot n-avea ce sa caute. Eurovisionul e un fel de Mamaia; concurs de slagare :p Trebuie o melodie care sa te faca sa ii fredonezi refrenul chiar si dupa ce s-a terminat, preferabil ritmata.
  Totusi, sa nu dau see you pietre in casa de sticla ca melodia Suediei este: http://www.youtube.com/watch?v=4sa9C_G_GdY.
  E ok, dar mi se pare prea repetitva.

  Oh well, imi inchei aici nuvela haha. Pup!

 2. Petruta says:

  Daps, ai dreptate cu melodia Luminitei. E prea slow si merge ca piesa de dragoste nu la Eurovision. Dar o preferam in locul lui Cezar. Iar videoclipul Suediei… well, nu ma lasa sa il vad, cica s-au incalcat drepturile de autor. Dar suedezii sunt buni:d:d:d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.