Romanul s-a nascut sarcastic.. sau cum canta Inna

Sursa foto

Neata sarcasticii mei,

Aici sarcastica sefa 🙂

Citeam ieri ca Inna a esuat la Brasov. Si ca a cantat naspa. Si ca a fost imbracata pe cand la concertele de afara e dezbracata. Si cum ca e doar un produs de marketing.

Nu sunt fana Inna neaparat. Mai dansez pe “I hear you calling, Innnnndiaaaaaa” si alte astfel de creatii. Mi se pare o tipa simpatica. Da, altfel arata cand era o oama ca toti oamenii. Da, mai falseaza. Da, nu are o super, extra, mega voce. Si da, sunt de acord ca este un produs super – ar trebui studiat la facultatile de marketing si comunicare.

Dar dincolo de faptul ca Inna este o tipa care canta mai bine decat mine la dus, sustinuta de o armata de stilisti, pr-isti si alti -isti, tipa munceste. Ia sa ma contraziceti cu chestia asta, ca abia astept. Si inainte sa fie criticata si extra criticata, va aduc spre amintire cateva mostre de cantat de la “vedete” autohtone. Acum ce mai aveti de spus de Inna?
Si aveeeem Simona Sensual – a Romanian Starlet Girl :))))))))) Macar versurile sunt decente:P

Trident – sau fetele cu vedere la…. poponeata

Si sa ma ierte.. ca arata super si e mama de tripleti (nu o admir pentru nici unul dintre aceste aspecte, ci pentru ca e o tipa realista) dar.. Voce 0. Nicoleta Luciuuuuuuuuuuuuuuuu

In schimb mie imi place:
  Christina Aguilera

si Jessie J

De aici,

Numai zambete

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.