Sa ajutam copiii cu rechizite

Vineri spunea Cabral la Webstock ca s-a basit blogosfera. Asa ca nu mi se pare o idee chiar atat de rea sa incurajam initiativele frumoase. Ati putea spune: “da, dar si companiile au de castigat. Imagine, alea, alea”. Da, si companiile au de castigat dar eu ma gandesc la beneficiarul final. Cati dintre noi facem bine .. si mai des? Mai dam un ban unui cersetor, mai mergem la un adapost. Si atat. Eu vad lucrurile altfel. Companiile ne mobilizeaza putin, ele castiga, noi nu ne miscam fundul din casa si facem un bine. Toata lumea castiga, nu?

Campania despre care o sa va scriu pe scurt acum este adresata unor copii care nu au bani de rechizite. Exact, am zis ca ei, copiii, nu au bani, nu parintii. Suma care trebuie stransa nici nu e mare – 2850. Sunt 2 variante:

1. Fie cumparati ceva de la Reeija (si nu e nicio smecherie – primiti 10% reducere si ei mai doneaza si 20 de RON, practic noi avem numai de castigat). Vine Craciunul, ziua prietenei sau pur si simplu vreti sa va rasfatati ei practic ne invita la discounturi, sau

2. Aveti ceva rechizite (de minim 40 de RON)  si le puteti dona, cei de la Reeija se ocupa de transport. V-am spus eu ca nu trebuie sa ne miscam poponetele de acasa, nu?

Daca tot nu v-am convins, e ok. Intrati aici, vedeti mai multe detalii si voi decideti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.