Nu te-ai săturat de sex?

 Anda Adam face sex fierbinte cu Bianca Drăgușanu și Victor Slav se uită la ele în acțiune.

Andreea Mantea face sex cu unul din concurenții din emisiunea “Burlăciță”.

Mihai Bendeac a făcut sex cu 2 țipe agățate în club. Incredibil! Avem filmulețul în care i se vede penișul lui Mihai Bendeac. Pentru a doua oară, doamnelor și domnilor, în exclusivitate.

Senzațional, Keo face în continuare sex cu amanta.

Ultimele informații în materie de sex le aflați de la Simona Trașcă, Mădălina Pamfile și… fir-ar că nu mai am nume. Ele vă vor dezvălui cele mai fierbinți tehnici sexuale. Cum îți înnebunești bărbatul în pat? Cum îl faci să te dorească și mai tare?

Atentieeee! La ultima petrecere organizată de revista Ciao! i s-a văzut sfârcul Andreei Bălan. Incredibil! Andreea Bălan are sfârcuri!!! Cine ar fi crezut?!

A mai scris cineva ceva de Simona Halep? Nope. Apropo, ea joacă în continuare. V-am zis eu că nu se dezbrăca în Playboy că să aveți ce discuta. Pui pariu că articolul asta o să aibă tone de vizualizări venite de pe Google numai pentru că am numai sex și vedete în el?

Femeile se dezbracă în toate videoclipurile. Mimează sexul la TV. Apar aproape fără haine la TV, în reviste, pe stradă. Toți scriu, vorbesc, se gândesc la sex. Înțeleg că am fost toți puritani înainte de 90 dar după 2000 parcă a înnebunit lumea. Nu faceți sex destul? Nu e plin netul de filme porno?

De ce nu se citește un articol super plictisitor despre olimpicii români la matematică? Ah, stați, că am uitat… ei nu au organizat o orgie înainte de olimpiadă. Sau poate au făcut-o după dar au avut grijă să nu apăra în ziare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.