Se anunță un Webstock super tare

E al noulea an de Webstock iar eu știam că lucrurile devin mai speciale la 10 sau 13 ani. Sună bine, dar nu, Webstock-ul de anul acesta e în mare forță.

Invitați unul și unul

Unul din motivele pentru care îmi place Webstock este că această conferință adună oameni mai mult decât relevanți din online. O dată pe an, face to face, fără niciun fel de bullshit, oamenii ăștia vorbesc pe bune despre social media, campanii, agenții și bloggeri. Ai de învățat o grămadă, asta cu condiția să ai și urechile ciulite, te motivezi o grămadă numai văzând proiecte de succes și oameni care se țin de treabă.

Anul acesta cei de la Evensys s-au depășit. Mă uit la lista invitaților și aș vrea ca vineri să vină acum. Zoso, unul dintre cele mai cinice personaje, va da iar de pământ cu bloggerii. Și bine face, jumate nu vor auzi oricum nimic din lecțiile de la nicio conferință. Robert Katai a fost cel care m-a convins la un Webstock trecut să folosesc Insagramul. Matei Dima le spune pe bune despre vlogging (l-am prins la Future of Media). Îl adăugăm pe Adi Hădean, Dana Rogoz și mulți alții.

Sunt curioasă cine iese anul acesta the Online Personality of the Year. Apropo, poți să votezi și tu aici. La final de Webstock e Gala și le poți vedea pe toate live. La fel ca în fiecare an, Webstock e transmis și online așa că vei rata interacțiunea din pauze dar nu evenimentul în sine. Altfel, ne vedem pe 30 septembrie la Marriott.

Dacă activezi în online, conferința aceasta e de neratat. Și cu ocazia asta mă voi reîntâlni cu mulți bloggeri dragi și reînvii contul de Twitter care explodează în fiecare an cu hashtag-ul #webstockro.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone  în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.