Shopping online – cu bune si rele

Observ ca ma transform intr-o mica shopaholica:)) Daca am bani pe card, I am screwed. Chiar daca nu am, tot in acelasi stadiu raman. Ma bazez doar pe bunul meu simt sa ma mai abtin din cand in cand. Si am inceput momentan saptamana cu abstinenta (am renuntat la o lenjerie de pat suuuuuuuuuper frumoasa, dar tot vine Craciunul si mi-o fac cadou:))).

Imi place online pentru ca am de unde alege, pierd timpul intr-un mod placut, fac comparatie la preturi si vine totul acasa. Chiar nu ii inteleg pe cei care isi iau tepe pe net – respectiv cumpara produse la reducere care de fapt sunt la pretul real +adaos. Ma gandesc ca dupa 2-3 tepe te inveti minte. Eu mi-am invatat lectia si asa am descoperit ca cele mai multe magazine online de lenjerie intima for da’ ladies au preturi cu muuuult peste cel de la producator si cand e cu discount e de fapt pretul marit de 2 ori si redus o data.

Online-ul e simpatic. De la Farmec am cumparat provizii de cosmetice. Comanda data vineri, la pranz era confirmata, de dupa-amiaza deja pusa la posta, luni de dimineata mi-a venit avizul.

Am primit si brosurica, si mostre, si per total am fost un client suuuuper multumit.

De la Altex mi-am comandat cantar. Nu era la niciun Altex aproape de mine, mi-a fost lene sa ma duc sa il iau de mai incolo. Comanda data vineri de dimineata, confirmata la pranz telefonic, a doua zi la pranz cantarul era la mine, gratuit.

Black Friday – EMAG, comanda data vineri de dimineata, mail de confirmare la pranz cu ziua livrarii, marti a fost la mine fix de dimineata. Si masinuta de paine este suuuuuper:D A iesit o paine cu seminte pana acum si mi-am facut si aluatul de pizza.

Dar nu intotdeauna e chiar ok.

Aveam nevoie de o carte care stiam ca se gaseste mai greut. Am intrat pe site-ul Diverta, o aveau in stoc dar nu la magazinul de la Mall Vitan. Dau comanda sa se aduca in magazin. Aveam nevoie de ea in 1 zi si un pic. Comanda joia la pranz, vineri de dimineata era confirmata, sambata ca o sa plece inspre magazin, pe luni sau marti a ajuns la ei. Intre timp am luat cartea de la Librarie.net, suuper site, cauti cartea, iti spune unde o au si in cate exemplare.

Black Friday la MiniPrix. Dau comanda dupa vreo ora de browsing, seara, pe 23. Pe 29 ma anunta ca a fost verificata si predata curierului. Am prins 30 noiembrie liber si weekend prelungit. E 3 decembrie, curierul a plecat cu ea pe teren de azi de dimineata si inca astept hainutele.

Uneori se poate si mai bine.

De aici,

Numai zambete

 

 

3 thoughts on “Shopping online – cu bune si rele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.