Si am mancat McMic

Trebuia sa incerc. Nu m-am putut abtine. De fapt, as fi reusit..dar am zis ca, daca tot am scris despre produs, cum sa nu il testez:))

Miercuri mi-am luat inima in dinti, am intrat in Mac-ul de la Unirii, am dat comanda de un meniu si am purces spre masa. Primul si primul lucru care m-a izbit frontal la desfacerea ambalajului a fost mirosul de usturoi. Nicio caserola de mici pe care am luat-o nu mirosea asa. Pentru moment am vrut sa zic pas! si sa ma arunc pe un hamburger dar am rezistat.

Meniu McMic
Meniu McMic

 

Doi la mana, nu are nimic special. De fapt, cred ca niciun hamburger simplu nu are nimic special. Concluzia e: nu mai desfaceti produsele cum am facut eu ca va piere entuziasmul.

McMic desfacut
McMic desfacut

In ceea ce priveste gustul, fusesem deja avertizata ca e an epic fail. Dar nu e chiar asa. Are o urma de gust de mici si un iz de hamburger. Per total, acceptabil.

Farmecul McMic
Farmecul McMic

Mancat McMic miercuri la 3, joi de dimineata plecat inspre mare. Ma ustura stomacul cumplit. Prima data am zis ca nu am mancat de dimineata … dar mancasem si ceva usor si destul. Am baut apa, am mai mancat un covrig. Asa cum am ajuns la mare cu stomacul in furtuna, asa m-am si intors. Iaca si marea, ca stomacul meu :))

4 thoughts on “Si am mancat McMic

  1. Oana says:

    Am testat si eu aseara.
    Not impressed. Bine, mie mirosul mi-a placut, miroasea ca o pleskavita care se facea in Timisoara cu niste ani in urma si era foarte buna. Dar gustul m-a lasat rece.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.