Și mi-e o lene de mă doare

Dragii mei, nu știu cum a fost la voi Paștele dar la mine a fost taaaaare bine: veselie, mâncare, totul frumos și lene mare.

Știți starea aia de lene super plăcută? Mânânci în pat, pui în playlist vreo 4-5 episoade cu care ai rămas în urmă – nu, încă nu am văzut noile episoade din Game of Thrones. Adormi în mijlocul zilei, te trezești, mai te aerisești puțin. Te întorci, faci o baie lungă și te bagi iar la somn.

Fără ore de trezit, fără pat făcut, fără griji că „vai, ce o să mă îngraș!”

Am verificat mailurile doar seara, amânat tot, fără deadline-uri, fără probleme, fără griji. Da, lenea asta de mă doare a fost tare, tare bună.

Mi-e lene dar nu e sfârșitul lumii

Recunosc beneficiile în a-ți lua o zi numai pentru tine, să nu știi de lume. Problemele vor fi acolo și mâine, am vrea noi să dispară ca prin minune. Nu moare nimeni, nu vine sfârșitul lumii, nu explodează capul nimănui.

Și, of course, nu am scris nici pe blog. Dar iar nu a murit nimeni. Chiar și cei mai inspirați dintre noi au nevoie de o pauză. Iar acum, în această zi minunată de marți, la nici 8 dimineața, am inspirație pentru 3 postări, din care una este evident cu răutăți. Dar trebuie să mă și laud în ea așa că are o dublă utilitate.

M-aș întoarce acum la somn în 2 secunde, măcar juma de oră să mai dorm dar lista cu lucruri de rezolvat e lungă și în 25 de zile plec și la Amsterdam așa că am de unde să îmi iau energia.

Dragii mei, țineți minte că o astfel de zi din când în când nu strică nimănui. Sunteți oameni și stresul vă mânâncă încet dar sigur. Relaxați-vă și luați-vă o zi de lene din când în când! Meritați!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.