Springul vine cu Superblog

superblog-2017

Ce faci când iubești o competiție foarte mult dar nu ai timp să participi și nici nu vrei să te lași? E simplu: alegi să susții competiția, să rămâi activ în grupul Superblog dar pentru că nu poți să stai pe bară, devii și sponsor. Pentru că pot. Așadar, anul acesta Engleza pentru Toți face un pas mare în marketingul online: devine sponsor Spring Superblog. iar tu, dragul meu blogger, ești rugat să participi. Te întrebi de ce…

Mai lasă-mă cu Superblogul tău în pace

Nu te las, frate. Am participat la Superblog de mai multe ori: am câștigat premii în bani, probe cu notă maximă, am terminat pe locul 5 în toamnă. Da, mă laud. Pentru că nu-s cine știe ce blogger (sunt mai mult blogger de weekend) dar asta nu a contat. Așadar, participă la Superblog pentru premii. 

Să gândim pragmatic.

După competiții au picat propuneri de colaborare. Numai că eu nu am timp, așa că nu le-am dat curs. Participă dacă vrei să te lansezi în blogging.

Să gândim…a la corazon.

Se leagă prietenii. Așa am cunoscut oameni dragi: Ianolia, Bogdan, Emil, Daniela. Și nu le dau link aici dar ei sunt doar câțiva.

Ai adrenalină, frate. Grupul Superblog e plin de spirite încinse, minți creative la război, dileme, emoții. Telenovelă? E nimic pe lângă ce e acolo. Și, da, cu toate relele, grupul acela îți va pune sângele în mișcare, te va ține în priză. Ești sigur că vrei să îl ratezi?

Se merită Superblog? Da!

Revenim la pragmatism.

Înveți ce se caută pe advertoriale. Fiecare sponsor are stilul lui. Unii o să îți placă, alții o să te respecte, cu unii o să îți vină să dai de pământ. Dar se merită. Am învățat să scriu mai organizat și să prezint produse fără să fac publicitate proastă,, să urlu în articolele mele: Farmacia Inimii….bla, bla. Ci să scriu păstrându-mi stilul și să iasă bine.

Eu zic să încerci. Nu ai ce pierde! Înscrie-te aici!

spring-superblog-2017

2 thoughts on “Springul vine cu Superblog

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.