Stare de luni..

Iar a început săptămâna? Iar mă duc la munci? N-am cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeef… Cineva să stingă lumina și să mă lase înapoi în pat. E așa de bine.. mmmmmm.. Somnul de dimineață e așa de dulce.

Ce ai zis?!!! Mișcă-ți fundul! Acum! Hai! 1, 2, 1, 2.. sau 1, 2, 3 – 5, 6,7! Pune repede pe Youtube melodia favorită, fă-ți o cafea sau un ceai verde. Și dansează! Și ce dacă e luni? Și ce dacă întârzii la munci? Pune mână și dansează! Sau fundul! Sau toateeeeeeeeeeeeeee! Hai că poți! Ușor, ușor și apoi fii una cu muzică. Da, în pijamale, ciufulit, încă adormit, tu dansezi. Cui îi păsa?

E luni.. dar de azi ai șansa să îți faci viață și mai frumoasă. Uite-te prin șifonier și nu mai alege aceeași pantaloni cu o bluză albă. Ia o fustă și o bluză mai trăznită! Pentru că poți! Pentru că ești frumoasă! Da-te cu parfumul favorit și zâmbește la soare! Și dacă vezi vreun tip simpatic și adormit prin metrou zâmbește-i și tu! Uită de prieten și flirtează puțin- pentru că poți- știi că gândurile nebune tot la el îți vor zburda. Trimite-i un sms mai … kinky.. de ce nu? E luni – răsfață-l puțin! Același lucru e valabil și pentru băieți, mai puțin partea cu fusta:))

No boyfriend? No problem! Dă-le un sms prietenelor – faceți-vă planuri pentru săptămâna asta. Ieșiți la o limonadă și o bârfă mică săptămâna asta. Zâmbește colegilor, fă o glumă – fie ea și proastă. Ai mult de muncă? Ce contează? Ai de muncă!

E luni și tu trăiești. De ce să trăiești la minim? Viață e frumoasă, grea dar frumoasă. Și tu poți să o trăiești așa cum trebuie și așa cum vrei. Scoate leneeeea din fundul ăla! Mișcă-te și trăiește!

Cabral scria ceva frumos într-una din postările lui: nu te bucura că a mai trecut o zi.. pentru că a trecut o zi în care te apropii mai mult de moarte. Dacă iei lucrurile așa, parcă îți vine să ieși în pijamale afară la 7 dimineață și să dansezi în stradă!

De aici,

Numai zâmbete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.