Ți-e lene să te ștergi la fund?

Înțeleg că avem ‘jdemii de aplicații ca să ne amintim că existăm. Știu că suntem toți niște uituci și ne amintim la sfârșitul zilei de reminderul de la 11 că ar trebui pe la prânz să mâncăm. Nu e ok așa dar fie, treacă de la mine în postarea asta. Recunosc și zâmbesc la faptul că uităm să punem hârtie igienică la baie. E o chestie de care te mai lecuiesti în momentul în care te muți singură-nu de alta, dar nu te poți baza pe următorul că vă face acest miracol. Cade totul în sarcina ta și, cu siguranță, nu îți dorești să te trezești buimac pe la 2 pentru a face un lucru pe care însuși regele îl face departe de ochii supușilor și să descoperi după momentul de satisfacție că nu a intrat hoțul în casă încă pentru a pune un alt sul de hârtie igienică.

Tu cu ce te ștergi la fund?

Dar când am văzut cea mai nouă, revoluționară, senzațională, extraordinară invenție, m-am prăpădit de râs. Really? Am nevoie de un sul de hârtie igienică al cărui suport se dizolvă în apă?! Asta poate să facă un sul de hârtie igienică? Ăsta e miracolul pentru mine? 

Dar de constipație cine mă scapă? N-ați văzut reclamă cu tipa aia care stă o zi întreagă pe WC-de când pleacă bărbatul la muncă, până seara când se întoarce? Păi cine vine cu banii acasă pentru hârtie igienică?

PS1: Oare câți bani au băgat în cercetare?

PS2: Sunt singura care cumpără hârtie igienică fără suport din ăla de carton?

PS3: Pentru cei interesați, aveți prețul aici pentru 10 role :))

Sursă foto și info – Zewa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.