Striptease in IOR

Azi scurt si la obiect, ironic si amuzant ca e luni si nu are rost sa ne torturam…

Ieri am fost in IOR si m-am intors cu draaaaaaaaaaaaaci! Voiam si eu 3 ture amarate de parc. 3! Cer atat de mult? Nope… mama lor de tarabe..puse fix pe o alee ingusta. Ieri am luat decizia de a trimite faxuri, mailuri si scrisori cu confirmare de primire la primarie sa mute tarabele. Dar voi reveni cu demersul asta poate se simte cineva:))

Ma duc in parc sa ma relaxez, sa ma plimb, sa ma bucur de verde, sa vad ratustele si lebedele, sa sed cu fundul pe o banca si sa stau cu ochii in lacul ala si sa imi pun ordine in ganduri.

In schimb:

  1. Sunt 50 de miliarde de oameni pe centimetru patrat pe aleea cu tarabe si nu ai cum sa treci calare pe bicla decat daca stai cu mana pe claxon si eventual si urli in acelasi timp;
  2. Daca ti-e foame putintel ai imbulinat-o pentru ca se fac gratare si vin diferite arome. La plecare cand am luat-o cu masina spre casa pe la Magazinul Titan o portiune de strada era in ceata.. pardon in fum de la gratare. Am crezut ca era un incendiu pe undeva. O fi fost porcul mai mare.
  3. Lumea vine la plaja. Inteleg un picnic civilizat.. dar duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuude, I don’t wanna see you naked. Si nici the ladies. Zau daca ar fi avut 20 de ani si pielea statea la locul ei, tot as fi avut de comentat. Puteau sa fie si niste tipi musculosi, dati cu ulei sa le straluceasca pectoralii si sa se vada in slipi averile Romaniei. E PARC NU E STRAND!!!!

De aici,

Numai zambete

Ca am fost azi in IOR, m-am dat cu bicla, am evitat un copil sinucigas:)) si le-am pozat pe frumoasele din prima poza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.