Suma viciilor este constanta

My ass. Scuzati.  Pana la vreo 22 de ani n-aveam de nici unul. Imi placeau toate dar cu masura. Sex, boose and rock’n’roll.. toate cu masura. A venit primul job, dansurile, masterul in acelasi timp. Am descoperit Cola. Si ciocolata. Si chipsurile. Si asta a fost sfarsitul.

Vremurile in care beam juma de cola si mancam o ciocolata.. ooo daaa.. eram ca un titirez. Acum beau 1 litru de cola si mananc juma de ciocolata si sunt ca un melc adormit.

Dupa 23 s-a produs potopul. In vremurile in care am incercat sa ma las de cola am compensat cu celelalte rafturi de sucuri de la Mega. Junk food – am bifat-o pe toata. Cand mi s-a acrit de chipsuri si ciocolatele, am trecut pe sendvisuri si salatele de la Mega. Daps, incep sa vad ca am o problema cu Mega….

Mi-am luat toate cremele de corp posibile. Dupa aia am trecut pe chestii naturiste – am spart plafarul cu comenzi de milioane. Dupa aia am dat in damblaua Oriflame (inca sunt reprezentant dar am invatat sa ma abtin).

Ma jucam Sims acum vreo 3 anisori cu noptile. Dupa aia am trecut pe seriale la care ma uitam cu zilele ca sa le prind din urma. Acum ma uit doar sporadic cand decid sa imi iau pauze.

Da, suma viciilor e constanta. Treci de la zero la infinit. Orice ar fi, mereu gasesc cate o prostie noua de facut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.