Sunt singură și îmbătrânesc

îmbătrânesc

Postarea asta e o replică întârziată, e un pamflet și am dus ironia la cote maxime pentru a face lucrurile mai distractive.  Așadar, sunt singură și îmbătrânesc.

Draga mea stăpână,

Te anunț cu părere de rău că ai 33 de ani..în curând 34. Ceea ce înseamnă că și eu, vaginul tău, cam tot pe acolo mă plasez. Știu că te lași păcălită de ginecologul ăla al tău care mereu îți spune ce minunate sunt lucrurile. Dar eu îmbătrânesc.

Să nu îl crezi! Treptat, eu mă ofilesc și sunt trist. Altele la vârsta asta a ta au deja doi copii și un soț cu burtă. Ce aștepți? Ce păzești? Chiar nu te-ai lămurit până acum că ce cauți tu nu există? Te-am înțeles când aveao 20 și un pic de ani.. naivitatea tinereții. Dar, Dumnezeule! Oprește-te că nu mai pot! Îmbătrânesc aici și sunt trist. 

Lasă visele tale de familie perfectă, de bărbat cu care să te completezi. Au trecut atâția pe lângă tine și tu „nu” și „nu”! Ce aveau? Ce era în neregulă cu ei? Problema e la tine. Ce e aia „să iubești și să fii iubit”? Până ajungi tu să iubești iar pe unul o să sece Dunărea. Lasă asta! 

Știi că nu mai ai atâtea ovule ca în tinerețe. Ți-a cam trecut nu numai timpul ăla bun de făcut copii. A trecut și timpul mediu..te îndrepți vertiginos către perioada aia în care a face un copil e ca lozul câștigător de la loto! Și dacă printr-o minune, îți iese și copilul sigur o să aibă dinții strâmbi și păr alb.

Tu chiar nu îți dai seama că ai aproape 40 de ani!!!!! Timpul tău trece și tu te porți ca un veșnic copil! Trezește-te până nu e prea târziu…până nu o să mă atrofiez de-a binelea.. trezește-te cât încă mai sper că vei fi și tu o femeie normală la cap și renunțo la gărgăunii ăia ai tăi. Eu îmbătrânesc aici.

Te rog, acordă-ne o șansă la fericire! Ia-l pe primul sosit care te vrea așa femeie nebună care ești și căsătorește-te. O să aducă bani în casă, te scoate în 3 vacanțe, iese și de un sex regulat și doi copii normali. Nu mai visa la spontaneitate, scântei, iubire cum ai văzut la cuplurile alea trăznite. Ești bătrână și din ce în ce mai nasoală. Bafta ta dacă se mai uită vreunul la tine acum și îți zice: „Hai, că te vreau”

Cu drag,

Al tău aducător de bucurii

 

One thought on “Sunt singură și îmbătrânesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.