Sunteti niste animale!

Sursa foto

Asta a strigat aseara o vecina furioasa in timpul Adunarii Generale. V-am tot povestit de administratorul bloului meu dar si de lumea de la mine din bloc. Aseara s-au intalnit clanurile. Cei care il voiau jos si ceilalti (care dupa ce au primit smsuri disperate de la admin ca vor sa il dea jos, au venit). Aseara am vazut Romania – generatia comunista – cei de vreo 50 de ani revoltati si frustrati. Aseara am fost oripilata. Aseara voiam sa zbor din bloc si sa ma mut pe Luna. Sau pe Pluto. Cu cat mai departe cu atat mai bine.

S-a urlat din secunda 10 a sedintei – stiu, deja e record!

“Nu te mai vreau! De ce mai stai in bloc?”

“Restantierii.. sa plateasca restantierii”

“De ce nu ai dat bani pentru uscatorie”..

Deci, asadar, si prin urmare, scopul era schimbarea a tot – admin, comitet, presedinte. Fiecare a inceput pe limba lui, urland de problemele pe care le are. Se intrerupeau unii pe altii, fara nicio noima, fara niciun scop, fiecare voia ceva. Putea sa incerci sa le explici calm, sa iei lucrurile pe rand,  ca doar vor fi ascultati toti. Nope, nu se putea. Erau ca niste lupi hamesiti.

Imaginati-va o scara de bloc cu vreo 35 de oameni, cald, nervi si unii care fumau (exasperarea mea). Pentru ca m-au vazut atat de civilizata m-au propus sa fiu in comitet. Ce bine ca nu sunt proprietara! Am rezistat 50 de minute. Noroc ca trebuia sa ajung la dansuri.

Sunteti niste animale.. asta a tipat una din vecine dupa ce a urlat (efectiv a urlat) “Liniste”. Dar nici cu ea nu mi-era rusine. Ca mai avea putin si calca pe cineva in picioare. Cel putin in vorbe.

Pana la urma l-au schimbat cu 18 la 16. Dar aseara, in timp ce plecam scarbita dar cu niste samba in urechi, ma gandeam ca:

  • astia sunt cei care l-au ales, i-au tolerat minciunile, au ignorat listele de intretinere cand el isi tot marea salariul. Pana nu a venit unul mai intelept sa le explice cum stau lucrurile si sa le arate barna din ochi, nu s-a facut nimic.
  • romanul nu citeste. Vrea sa i se dea mura in gura. Aseara am auzit ca, potrivit art. 230 din lege, adunarea generala e legala. Era legea 230, art. x, dar e ok. Citim 2 randuri si ne credem juristi.
  • Romanii astia sunt cei pe care ii doare in cot de cazuri precum Rosia Montana pentru ca ei se uita la Acces Direct.
  • Romanii astia sunt cei care asteapta sa vina UE sa le puna termopane la case, sa le faca drumurile, sa le faca spitalele si sa le puna mancare pe masa.
  • Romanii astia isi critica politicienii si ca nu se face nimic in tara. Si atat!
  • Romanii astia striga sus si tare eutanasiere dupa ce niste incompetenti si-au bagat banii in fund si nu au gasit o solutie eficienta si umana pentru cainii maidanezi.

Voiam sa ii inregistrez sa ii pun pe youtube dar m-am astamparat. Nu ca ar deschide calculatorul dar adminul stie ce e aia net si ii trec idei dubioase prin capsor. Pardon, fostul admin.

 

 

 

4 thoughts on “Sunteti niste animale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.