Cum spui „te iubesc”?

Mi-ați spune că e simplu. În filme există atâtea momente siropoase și idei romantico-dulcegăroaso-inspiraționale încât în ziua de azi ai putea să dai Google și deja ai ditamai brainstormingul dacă ești blocat.

Mesaje fără personalitate

El aleargă după ea la aeroport, trece de toate filtrele de securitate și fix când să urce ea în pasărea măiastră, el urlă „te iubesc” și toți pasagerii aplaudă. El și ea sunt pe o plajă la apus, bate briza, părul flutură, el o iubește. El pregătește camera cu lumânărele și petale de trandafiri: „O, iubita mea unicată, te-am așteptat toată viața!”. Și uite așa noi, fetili, suspinăm la scene rupte din basme, dar parcă prea sunt pentru filme. Băieții poate o să înțeleagă mai bine, pe când fetele o să se uite urât la articol.

Fii diferit cu un tricou!

Știți melodia celor de la Taxi, nu? Cele două cuvinte…

În viața „reală” lucrurile nu sunt așa de simple. Ori îți scapă cuvintele fix când te aștepți mai puțin, ori stai și te învârți ca pisica în jurul cozii: „Cum aș putea să spun „te iubesc”, să doară cât mai puțin dar să fie memorabil?” Nu vă chinuiți prea tare că am eu răspunsul: alege tricouri cu mesaje.

Nu, nu mă refer la un tricou mare și alb pe care să scrie „Te iubesc”. Really? Atât de simplu să fie? Dacă vrei să țină minte, mergi la sigur cu tricouri personalizate online. Eu aș râde la un tricou de genul ăsta..dar probabil că nu e cea mai potrivită idee.

tricou_personalizat

O să îmi zici că sunt nebună și că habar nu am care-i treaba cu relațiile. Și poate ai dreptate dar nu te-aș încuraja să faci nebunia dacă nu aș fi comis-o eu mai întâi.

Povestea tricoului meu cu mesaj

Cuvintele stau în gât. Se opresc deși tu simți că ești gata să explodezi dacă nu le spui. Inima bate mai tare și niciun moment nu pare potrivit. Se rezolvă foarte ușor. Am intrat pe site-ul unui magazin de tricouriam studiat toată oferta dar partea care mi-a plăcut cel mai tare a fost că puteam să personalizez un tricou fix după placul sufletului meu. Vedeți voi, sufletul meu e complicat și creativ, așa că nu puteam să pun orice poză pe tricou.

M-am apucat și am căutat online ingredientele de care aveam nevoie. Nu mă pricep la Photoshop deloc așa că am lucrat, ca orice necunoscător, în clasicul și vechiul Paint. Știu, rușine mare! M-am chinuit 4 ore -mi-era groază să cer ajutor celor care urmau să personalizeze tricoul, deși erau la un telefon sau click distanță. Într-un final, a ieșit ce voiam eu, am trimis modelul, am confirmat și am stat cu emoții.

Iese sau nu iese nebunia mea de idee pe tricou? Dacă se vede într-un fel pe calculator și altfel pe un tricou alb? Dacă nu e clar? Vedeți, grijile erau mai mari decât atunci când mă gândeam cum să îl anunț pe el că îl inimioară o nebună.

tricoul-te-iubesc

Grijile au fost nefondate pentru că cei care se ocupau cu imprimarea tricoului au avut grijă de toate problemele acestea iar eu am primit fix ce voiam.

Livrarea tricoului cu mesaj

Asta ar cam fi din alt film. Nu am alergat până la aeroport, nu a fost cu apus de soare. A fost o excursie obișnuită de-a noastră în care eram îmbrăcată în blugi și un tricou alb. Pentru că bărbații au spirit de observație numai când trebuie, s-a prins și el după vreo oră. A citit, s-a uitat la mine, a citit iar și a întrebat: „E adevărat ce e pe tricou?”

Și au trăit fericiți până la această competiție de Superblog.

PS: Nu o să înțelegi mult din tricoul meu. Dar ca să îți las indiciu: sunt numele noastre de alint într-o inimioară. Când vrei să mergi dincolo de cadourile clasice, când nu ai inspirație dar ții la persoana respectivă, cu tricourile personalizate nu ai cum să dai greș. Nu îți mai zic că scapi și ieftin … :)) Ooops, așa am distrus romantismul..dar chestiile romantico-dulcegăroaso-inspiraționale sunt pentru clipele noastre. Pentru restul, există tricourile haioase.

tricou-cu-pisici
Tricoul meu..„undercover”

One thought on “Cum spui „te iubesc”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.