Ten fără coșuri cu Gerovital H3 Derma+

„Ce ten curat ai!”, mi-a spus o fată într-o seară de distracție. Și m-am mândrit. Un compliment venit de la o fată face cât 100 de la un bărbat. Nu am avut mari probleme cu tenul niciodată. Ne cunoaștem, e mixt și nu prea pretențios dar nu ți place când îl neglijez.

Tenului meu îi plac produsele Gerovital

De pe la 20 și un pic de ani de când am început să am grijă de el, am fost fană a produselor Gerovital. O vreme am lucrat în televiziune și tonele de machiaj purtate zilnic și-au pus amprenta. Aceea a fost perioadă în care mi-am „trădat” farmecul. Mi-am zis că am nevoie de minuni pentru hidratare și am testat tot ce se putea testa, gândul logic fiind că, cu cât este mai scump produsul și mai ciudat, cu atât ar trebui să fie mai eficient. Nimic mai greșit de atât! Cu cât produsul este mai natural și fără toate prostiile băgate în el (parabeni, tone de parfum), cu atât tenul tău va fi mai fericit. M-am reîntors cu coada între picioare la produse românești de calitate oferite de specialiștii Gerovital.

Mă mândresc cu faptul că nu prea am riduri, că tenul meu este curat și că nu mi se dă vârsta. La 31 lumea mă întreabă în ce an de facultate sunt și da, am profitat de blog ca să mă laud. Pentru că, deși am parte de ceva baftă la capitolul acesta (nici mama nu are riduri), nu aș fi reușit fără aliații mei Gerovital și Farmec (apropo, mama e fană Gerovital H3 clasic, nu acceptă altceva). Dar, vedeți voi dragele mele, nici măcar viața mea nu este atât de ușoară.

Când apar coșurile, apare și frustrarea

Nu știu ce am făcut dar m-am trezit cu niște coșuri tare simpatice pe frunte. Prima dată am zis că este doar o fază. A doua oară fata sadică din mine s-a apucat să le omoare. Știu că este cea mai proastă soluție. Doar îmi place să mă joc de-a propria cosmeticiană și știu regulile. Dar mai e și plăcerea de a le încălca. A treia oară deja am început să mă îngrijorez. În primul rând, pentru că nu mi se păreau coșuri tipice (evident că atunci când e vorba tocmai de fața mea mă panichez imediat). În al doilea rând, pentru că nu mai dispăreau. Pe deasupra rămâneau semne de la torturarea lor și distrugeam tenul meu curat. Ceva trebuia făcut! Aveam nevoie să acționez! Dar cum?

Am o frică de doctori și ajung acolo doar dacă eu consider că într-adevăr că e vorba de o problemă serioasă. Știam ce înseamnă probleme cu acneea și mi-am dat seama că nu merge orice soluție obișnuită dar nici nu e cazul să mă panichez. Bafta mea că farmacistele de lângă mine sunt niște simpatice și mă ajută oricând cu un sfat. Nu a fost nevoie de cuvinte, le-am arătat cu degetul înspre fruntea mea.

2 produse Gerovital, soluția pentru acnee

„Vă interesează un produs mai scump sau…?”

„Nu mă deranjează să dau bani mai mulți pe un produs dacă este bun. În general, folosesc numai produse Gerovital și cam asta e marja în care mă încadrez.”

„Perfect atunci! Puteți încerca gama lor nouă: prima linie de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+”. Eu am ridicat din sprâncene, puțin nedumerită. „Nimic mai simplu. Produsele sunt realizate de Gerovital împreună cu specialiști în probleme ale pielii. De aceea produsele poartă și emblema Pharmaceutical Concept. Scopul a fost de a aduce produse specializate pe diferite probleme ale pielii direct la consumator.”

 

Pentru că problemele mele nu erau grave și nu necesitau un consult dermatologic, farmacista mi-a făcut imediat un plan de acțiune. Mi-a recomandat un gel spumant purifiant pentru a curăța fața bine înainte și a o pregăti pentru crema antiacneică, specială pentru comedoane, papule, pustule adică orice drăcii ți-ar apărea pe frunte.

Și am pus planul în aplicare. M-aș fi așteptat ca un astfel de gel să îmi usuce fața. Da de unde? Tenul meu era curat și hidratat! Tocmai bun și pregătit pentru a aplica crema antiacneică pe zonele afectate. S-a întins ușor, a intrat în piele și după 2-3 săptămâni deja nu mă mai duceam obsesiv la oglindă ca să storcesc. Treptat, o parte din semnele lăsate de „joaca” mea s-au mai ameliorat. Raportul calitate-preț a fost imbatabil!

Tinerețe fără bătrânețe? Ten fără probleme? Culmea e că nu sunt sloganuri din povești! Ele devin realitate cu Gerovital!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.