Trăiesc sau sunt robot?

7.20. Deja e târziu. Trebuie să ies afară cu cățeii, la 8 încep munca. În casă e dezastru dar patul e mare și pătura e caldă. Mai dorm puțin. „Neah, te trezești acum!”, țipă conștiința mea. În 2 secunde sunt la baie, cu ochii lipiți, animalele după mine. Nici bine nu apuc să mă spăl pe dinți că gândurile încep organizarea: azi trebuie să dau drumul neapărat la campanie, shit, trebuie să plătesc mail chimpul și să trimit newsletterul.. Stop! Sunt robot?

Robot cu multe funcții

Ritmul de viață e mult prea alert. Dacă nu am ceva de făcut, mă asigur eu că am o listă întreagă de restanțe care trebuie rezolvate. E simplu să mă pierd în atâtea probleme ce trebuie rezolvate. Ca să nu spun că iar nu îmi merge featured image-ul pe blog și îmi vine să trântesc cu tehnologia de pământ. Dar așa cum am rezolvat tot ce ține de site-uri singură, așa pot să mă descurc și cu asta. Răbdare îmi trebuie. Mă duc să mai iau o porție de la mega.

Funcționez pe modul de multitasking și, sincer, dacă nu ar fi așa m-aș plictisi. Ceea ce nu înseamnă că nu îmi doresc o vacanță în care să mă deconectez de toate. Și va veni și evadarea mea la Roma în 30 de zile. Dacă cineva ar opri roller-coasterul acum, aș privi confuză în jur. Bine, și eu ce fac acum?

Trăiesc viața

Îmi iubesc viața și agitația. Iubesc faptul că pot rezolva probleme și că vin cu soluții. Îmi place că îmi ies lucrurile. dar e și greu. E al naibii din greu mai ales când îți permiți luxul de a nu te transforma într-un robot. Eu nu sunt dominată de probleme, eu le domin pe ele.

Mă opresc și mă bucur de soare, conduc cu muzica tare în timp ce mai înjur vreun șofer dornic să îmi taie calea. Râd cu elevii mei la ore, mă opresc să îmi alint animalele. Mulțumesc pentru ceea ce am. Seara când pun capul pe urs (perna mea 🙂 ) încerc să mă gândesc la ziua  care a trecut. Iar atunci când sunt prinsă în cursa vieții și simt că efectiv le fac pe toate pe bandă rulantă, mă opresc. În punctul culminant, când toate explodează, când toate sunt urgente, când simți că nu mai poți, eu mă opresc. Nu o să moară nimeni. Eu trăiesc, nu sunt robot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.