Trusa de vacanta?!

Sursa foto

In sfarsit, m-am decis sa inaugurez si categoria “Pentru fete” de pe site. Ca sa nu amestec blogul cu nebunelile mele feminine, plangerile si multumirile mele, voila! prima plangere :)) Plec putintel in vacanta marti. Dar putintel. Si totusi nu pot sa plec cu mana goala. Nu sunt genul sa isi care tot sifonierul, ci genul care isi ia toate cremele dupa ea.

In cazul asta va imaginati ca mare mi-a fost oftica atunci cand mi-am dat seama ca am o problema: unde incap toate? Mi se pare de bun simt sa am doar un rucsac inghesuite cu toate cele, dar sa nu imi lipseasca chestiile esentiale de fata si, cum dau o fuga pana la mare, si samponul ca sa nu imi terorizez parul prea tare. Acum ia uitati-va voi la pozele de mai jos si spuneti-mi cum sa ma descurc cu ditamai demachiantul si samponul.

Demachiant cu argan FarmecSampon 2 in 1 cu argan Farmec

Sa nu imi spuneti acum sa le inlocuiesc ca nu se poate. Am avut produse din toate gamele, aproape toate la fel de bune. Dar de cand am primit primele mostre cu crema cu argan de la Farmec, m-am indragostit asa ca treptat am inceput sa imi cumpar produsele din gama lor. Desi am tenul normal, demachiantul asta e super, il lasa nemaipomenit de catifelat, nici nu e nevoie de crema dupa (dar eu o aplic oricum) iar samponul.. nu mai folosesc balsam dupa si parul sta super (eu avand un par ca mine, incapatanat si torturat de soarta). In plus, toate produsele din gama cu ulei de argan au super review-uri pe site.

Mie imi trecea prin cap o mini-trusa de vacanta: cu un mini-sampon, mini gel de dus si mini crema de corp. Macar atat. Ar fi o idee super care pe mine m-ar face foarte, foarte fericita. Am vazut ca exista astfel de chestiute de la diferite firme dar eu vreau de la Farmec :)) Na, ca mi s-au pus piticii 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.