Tudo, Aylin Cadîr și un nou film românesc în cinema

Dacă tot vine weekendul, iaca și eu cu o propunere de ieșeală. Tudo, un nou film românesc, are premiera, mâine, 13 mai, în cinematografe. Eu sper să le fie cu noroc.

De ce Tudo?

Filmul pare deosebit la prima vedere. Este un thriller românesc ce a avut parte de o promovare..inedită. Aylin Cadîr a fost plimbată ieri într-o cușcă prin Centrul Vechi.  De ce? Pentru că povestea se leagă pas cu pas astfel:

Tudor, este un medic tânăr, fără prea multă încredere în sine. El află de la un pacient (înainte ca acesta să moară) de o fată rănită care a rămas în pădure. Așa că Tudor pleacă în căutarea ei pentru a o salva. Deja sună ciudat de bine. Pe măsură ce căutările sale se adâncesc, apar din ce în ce mai multe întâmplări stranii. Nu știu cum ești tu, dar mie îmi plac poveștile încărcate de mister și suspans.

“Iura mi-a povestit despre proiect când era la nivel de concept și încrederea lui că aș putea face acest personaj mi-a dat curaj. A fost cel mai dificil proiect la care am lucrat din punct de vedere fizic, dar nu ai ocazia des de a juca așa ceva. Echipa restrânsă mi-a dat o intimidate a lucrului, de care aveam nevoie pentru un astfel de personaj, m-am simțit ca într-o echipă în care toată lumea a venit cu tot ce a putut. Îmi place mult filmul, e ca o carte de vizită pentru România și pentru ce avem noi ca țară de arătat”, spune Aylin despre Tudo.

Dincolo de povestea care se anunță a fi interesantă și ocazia de a o vedea pe Aylin într-un rol pe care ea l-a considerat dificil, mai există câteva detalii care fac din Tudo un film ce merită testat:

  • A avut buget de doar 4000 de euro
  • A fost filmat în 8 zile
  • A avut o echipă de 17 oameni

Tudo se anunță a fi un proiect îndrăzneț și, de altfel, este primul film independent al regizorului Iula Luncașu (despre care v-am mai scris cu ocazia lui Minte-mă frumos în Centrul Vechi).

 

Muzica filmului este semnată de Victor Panfilov și Adrian Despot, montajul – Roxana Mărăloiu-Tănase, efecte vizuale: Lorand Toth Vlad Ioachimescu, scenografie și costume: Cristi Marin, machiaj: Bianca Simion, scenariul: Iura Luncașu și Salex Iatma.

Din distribuția filmului fac parte: Mihai Smarandache, Aylin Cadîr, Oana Cârmaciu, Alec Secăreanu, Pavel Ulici, Bogdan Dumitrescu, Salex Iatma.

Tudo va ajunge pe ecranele din România pe 13 mai și este distribuit de MovieProduction.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.