Un alt mod de-a te trezi :)

Program nou. Somn pana la 5. Dimineata. Suna mobilul azi la 5, arunc cu el de toti peretii (in mintea mea cel putin), ma gandesc la vecina care s-a gandit sa stea pana la 23.30 la mine si m-a fortat sa adorm pe la 12. Eu voiam 7 ore de somn, nu 5!

Anyways, fac calculul. Pot sa ma trezesc pe la 5.30, am timp destul pentru programul de dimineata. Suna alarma de la al doilea mobil. Fir-ar! Gasesc butonul de amanare, nicicand ala de anulare, dar e ok. Ma bag inapoi la somn, cu burta in sus, pilota de vara pe mine. “Mmmm, ce bine e in patul meu!”

In 20 de secunde sunt in lumea somnului si e atat de bine. Mai am 30 de minute de somn. Parca e o vesnicie. Si e ataaaaaaaaaaaaat de bine! Intre timp, bestiuta se da cu fundul inapoi. Se plaseaza bine, isi ia avant si porneste. Cele patru labute actioneaza eficient. Zboaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si aterizeaza direct pe burta mea! Se opreste pentru o secunda, eu incerc sa respir, ea coboara tacticos de pe mine, cu miscari de felina, se urca pe fotoliu si se baga la somn.

Asta-i bestiuta!

Bestiuta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.