Unde sa imi fac CASCO?

Yellow guys,

Ma aflu in urmatoarea situatie: vreau CASCO.

Am avut timp de 5 ani la Omniasig – obligatie a contractului de leasing. Toate au fost bune si frumoase, per total am platit vreo 1800 euro pentru CASCO si am reparat-o de vreo 8000 de RON sau mai multicel. Deci, m-am acoperit desi nu astea au fost intentiile mele:))

Desi mi-as fi dorit sa continui cu ei, nu se poate. Ii recomand cu toata caldura, au facut platile la timp, nu am avut probleme la constatarea daunelor, au fost niste simpatici. Problema e ca eu am lucrat cu un broker de asigurari si am cerut ofertele de la mai multe companii. Iar Omniasig-ul acum imi asigura masina la o valoare considerabil mai mica decat restul: e diferenta de minim 1000 de euro fata de urmatoarea si de 1600 de euro fata de cea mai avantajoasa ca pret. Mi-au pus si fransiza dar asta oricum nu e o problema.

Asadar, am de ales intre UNIQA, GROUPAMA, ALLIANZ si GENERALI. Asadar, fara ASTRA :))

Ma intereseaza daca sunt ai naibii si ai probleme la constarea daunelor sau mai ales la plata pentru reparatii, etc.

Orice ajutor va fi apreciat. La inceputul lui noiembrie eu as vrea sa ma ocup si de acest mic detaliu, sa scap de o grija.

5 thoughts on “Unde sa imi fac CASCO?

 1. Alina says:

  Buna,
  te invit la un concurs simplu pe blogul meu. Cu 2 distriburi poti castiga unul din cele doua pandantive gravate dupa placul inimii tale, unul este placat cu aur, altul cu rodiu.
  Concursul se afla pe prima pagina a blogului meu, sper ca vei participa.
  Numai daca vrei, scuze de off-topic. 🙂
  Te pup si multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.