Urăsc oamenii

Sunt absolut conștientă de ceea ce spun. Oficial și teoretic sunt în deplinătatea facultăților mintale. Urăsc oamenii. De fapt, nu mai există oameni. Există monștri fără suflet.

 

Unde sunt oamenii?

”Oamenii” își trimit câinele la împerecheat și după ce femela naște îi ia puii, îi pune într-un sac, îi leagă bine la vârf și îi aruncă în câmp.

”Oamenii” otrăvesc câinii în chinurile cele mai groaznice.

”Oamenii” îi bat cu bâta, îi lovesc cu mașina. ”Oamenii” trec mai departe nepăsători.

”Oamenii” au tăiat pe burtă (a se citi au sfârtecat) o cățea de față cu puii ei și au lăsat-o acolo. Puii au rămas lângă cadavrul mamei lor zile întregi.

”Oamenii” taie câinii, îi spânzură, îi omoară încet, în chinuri groaznice.

Ce fac câinii?

Într-unul din cazuri, unul din câinii bătuți de mai mulți indivizi lingea mâna agresorului. Doamne, nu am să uit în veci povestea asta.

Câinii încă se mai îndreaptă cu ceva speranță în ochi spre orice umbră de om, cerând ajutor.

Câinii își așteaptă speriați și resemnați moartea, stând în rahat, sânge și 5 bobițe în adăposturile de stat.

Câinii mai au puterea să ierte omul, indiferent de cât de bătuți și chinuiți au fost.

 

Te urăsc, omule

Te urăsc pentru că nu mai există urmă de suflet în tine.

Te urăsc pentru că lovești un animal nevinovat.

Te urăsc pentru că tu chinui o viață când nu ești în stare să aduci puțin zâmbet unui alt om.

Te urăsc pentru că ești un sălbatic și chiar și sălbaticii au regulile lor dar tu ești irațional, pierdut în nebunia ta.

Te urăsc pe tine, cel care nu ești vinovat de violență dar care ești indiferent. Treci nepăsător pe lângă nesuferință. Ignori răutatea din jurul tău, pleci capul și nu zici nimic. Te urăsc pentru că accepți răul când e nevoie doar de jumătate din toți proștii indiferenți ca să schimbăm ceva. Te urăsc pentru că îi admiri pe cei care fac ceva, dai like și share dar în rest, nimic.

 

Te urăsc omule pentru că ești vinovat de distrugerea a tot ce este frumos. Distrugi tot ce e viu. Te înconjori de mortăciuni, de material, de lipsă de spiritualitate. Ești mort pe dinăuntru. Ești un laș. Trăiești degeaba pentru că nu o să schimbi nimic cu existența ta. O să fii doar un cap plecat. Te urăsc pentru că ai uitat să speri și să lupți pentru visele tale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.