Usturoi e pe net

Nu usturoiul din Obor, ci filmul Usturoi, de care probabil ai auzit că e cam greu de ignorat. Cinematografia românească face un pas și intră în online și nu te gândi că aruncă cu torenții în tine. Poți să vezi filmul Usturoi online pe Vimeo. Hai că îți dau și restul detaliilor.

”Prima întrebare care ni s-a pus atunci când am anunțat intenția de a difuza filmul pe Internet a fost cum vom reuși să ținem Usturoiul departe de pirați. Noi mizăm foarte mult pe faptul că românii apreciază o poveste frumoasă și respectă creatorii de conținut, contrar a ceea ce se crede în general”,  Radu Băzăvan, scenarist și producător.

Dacă îți face cu ochiul o seară de film românesc cu prietenii te costă 1.99 Euro și ai acces la film de 48 de ore. Poți să îl și descarci pentru 7 Euro. Linkurile de vizionare le găsești mai jos:

– https://vimeo.com/ondemand/filmulusturoi – pentru românii din țară

– https://vimeo.com/ondemand/transylvaniangarlic – pentru spectatorii din străinătate.

De ce ai plăti pentru Usturoi?

  • Pentru că ne plângem că noi nu putem face nimic bun, dar uite că cineva încearcă.
  • Pentru că nu îți cere nimeni pielea de pe tine.
  • Pentru că e cazul să mai ajutăm și noi cultura asta a noastră (cu ocazia asta profit să îți spun că Usturoi e film independent, așadar microbuget și multă dragoste pentru film și artă)
  • Pentru că e un film tare simpatic și, momentan, cel mai tare film românesc din prima parte a lui 2016 (după încasări).

Nu a înnebunit nimeni că pune filmul online. Iată ce spun cei din spatele Usturoiului:

”Suntem, poate, cel mai promovat film românesc pe Internet, așa că era normal să revenim pe canalul care ne-a propulsat. Am primit extrem de multe mesaje de încurajare din partea publicului și de abia așteptăm să ajungem, din nou, la toți românii, oriunde s-ar afla, cu ajutorul tehnologiei! Dacă de Crăciun le-am făcut un cadou românilor din diaspora, tura aceasta ne dorim ca toți românii să se bucure de Paște cu zâmbetul pe buze – și sperăm să contribuim și noi la buna lor dispoziție!” Lucian Alexandrescu, regizorul peliculei.

Scoate cardul pentru Usturoi 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.