Valorile merită să fie premiate

Le recunoaștem prea rar. Poate doar când ajung la bătrânețe, poate doar când sunt recunoscute în străinătate și mormăim pe sub gene că „nu ne apreciem valorile”, poate abia după ce au trecut în neființă. E cazul, măcar din când în când, să ne recunoaștem valorile și să le prețuim.

Când mă refer la valori, nu mă gândesc doar la actori și artiști. Și, cu siguranță, nu mă refer doar la cei trecuți de prima tinerețe. Avem atâția tineri formidabili cu rezultate extraordinare. oare de ei de ce uităm?

Notează-ți în calendar: 20 aprilie la Athénée Palace Hilton, începând cu ora 19:00 are loc Gala Valori de România, organizată de Revista Biz.

M-am întrebat pentru un astfel de eveniment cum ai putea face distincția și cum știi pe cine premiezi. Răspunsul?  Au fost consultaţi lideri de opinie, profesionişti din marketing, comunicare, manageri şi CEO din diverse domenii de business. Echipele Biz şi Unlock Market Research au dezvoltat în ultimele trei luni o cercetare calitativă pentru a evidenţia valorile româneşti, brandurile şi oamenii de valoare.

Categoriile premiate sunt: “Cultură & Artă”, “Antreprenoriat”, “Management de top”, “Branduri româneşti”, “Inovaţie”, “Cauze sociale”, “Creativitate (Publicitate & Comunicare)” şi “Sport”.

“De 16 ani analizăm mediul de afaceri românesc şi promovăm valoarea. Mai mult ca oricând este nevoie de un eveniment care să-i  prezinte pe oamenii care reuşesc performanţa la nivel internaţional şi să-i impună în memoria opinei publice”, explică Marta Uşurelu, redactor şef şi acţionar majoritar revista Biz.

Eu aștept cu nerăbdare lista valorilor pentru a putea valida acest eveniment. Pe 21 aprilie se afișează și online. Până atunci, voi pe cine ați propune?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.