Viață cu aromă de fericire

Azi am să îți vând ceva: viață cu aromă de fericire. Jur, e identic naturală! S-ar putea chiar să îți placă. În plus, azi e la reducere: te costă zero lei.

Totul e identic natural

Merele sunt roșii, frumoase. Par chiar reale. Roșiile sunt mici și cărnoase. Pare chiar că nu au fost stropite cu nimic. Sucul pe care îl bei îți promite un cocktail de fructe. Totul identic natural! Ba chiar ai putea să nimerești și bucăți de pulpă de fructe pe acolo. Uau!

Te duci la un job de poveste. Lucrezi în multinațională sau o companie mai măricică. Ești scos din reclame: corporatistul mereu elegant, în ritmul alert al vieții, alergând să rezolve chestii. Ești specialist în multi-tasking, ești workaholic că-i la modă și știi fix unde ești pe scara ierarhică și de câte puncte mai ai nevoie pentru a prinde promovarea aia de la asistent of assistent corporate manager (da, fiecare cu s-ul lui), la assistent corporate manager. Ai rate la bancă dar plătești prin Internet Banking. Faci economie de timp. Luna asta reușești să îți iei o plasmă cu diagonala de 200 de cm.

Te oprești juma de oră în baie o dată pe săptămână și te uiți la arsenalul de creme. O mască exfoliantă, una hidratantă, alta pentru riduri. O cremă gomage pentru corp, alta pentru celulită, una hidtratantă. Ai văzut o reclamă cu o super cremă revoluționară. Colegele deja o au, trebuie să fii și tu în trend. Vezi că în weekend sunt reduceri la H&M și poți da buzna să îți iei o bluză cu discount. Gri, bej, alb sau bleu să meargă la munci.

Dar tu ești în tabloul de fericire. Job stabil, servicii moderne.

Viața ta are aromă de fericire

Dă-ți machiajul jos. Lasă jobul la o parte. Uite-te la tine în oglindă. Zâmbește. Da, așa de nebun. Ai nevoie de motiv? Nasoool. Păi găsește acum 3 motive pentru care ai o viață fericită! Da, trei am zis. Nu două, nu unul. Trei mari și late. Să nu includă nimic material, atenție. Telefonul, laptopul și mașina de serviciu nu sunt motive de fericire.

 

Te-ai gândit? Dacă ai găsit măcar unul, ești pe drumul cel bun. În rest, tragic. Tu te păcălești. Viața ta are aromă de fericire. La fel ca sucurile „naturale” pe care le bem, mâncarea „bio” pe care o consumăm, jobul de „vis” pe care îl avem. Ne păcălim că avem nevoie de ele pentru că sunt ingredientele fericirii și nu pot să ne lipsească.

Oprește-te azi și gândește-te la lucrurile care te fac fericit. Doar azi… de mâine, dacă vrei, poți să îți reiei existența cu aromă de fericire sau îți poți construi o viață nouă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.