Viata e greu…

Sunt atat de multe probleme.. atat de multe. Nici nu mai stii cum sa le rezolvi. Te-au coplesit. Nu ai timp sa respiri. Nu ai timp. Nu ai timp de nimic. Tot timpul trebuie sa faci ceva. Esti pe fuga. Nu stii in ce directie sa o iei. Vrei ceva. Vrei mai mult. Nu ai timp sa zambesti.

Opreste-te! Doua secunde, atat iti cer. Ai doua maini? Doua picioare? Cap, corp? Esti capabil fizic sa zambesti? Da, dar… Niciun dar… problemele trec. Gandeste-te cum ai ajuns pana aici la 20, 30, 60 de ani. Au trecut toate? Cu ce ai ramas? Daca nu stii ce sa raspunzi.. inseamna ca ai trait degeaba. De fapt, nu ai trait. Viata nu inseamna probleme.

Viata inseamna fiecare zambet pe care il poti fura de la ceilalti, fiecare zambet de nebun, fiecare portie de ras, fiecare imbratisare cu un om drag, fiecare clipa in care te simti liber, fiecare sarut lung, fiecare noapte de nebunie, fiecare lucru spontan pe care l-ai facut, fiecare prieten nou, fiecare experienta diferita, fie ca e buna sau rea. Viata e fiecare lectie pe care ai invatat-o. Fiecare greutate peste care ai trecut. Fiecare obstacol pe care l-ai depasit. Fiecare dragoste care nu a mers. Fiecare despartire si toate lacrimile pe care le-ai varsat. Si dragostea care ramane. Viata inseamna sa fii tu insuti si sa lasi masca la o parte.

Azi te indemn sa traiesti!

 

One thought on “Viata e greu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.