Viata inainte de Mega Image

Sursa foto

Va mai amintiti cum era? Bineeeeeeee. Era o vreme cand nu gaseai cate un Mega Image la fiecare colt de strada.  Cand, peste drum, aveam o piata mare (Piata Vitan), ma plimbam frumusel printre tarabe, ii stiam pe cativa dintre vanzatori, imi dadeau marfa mai buna. Preturi simpatice. Mergeam la piata de vreo 2 ori pe saptamana, aveam si magazine de unde luam de toate pentru toti.

Si apoi a venit Mega Image. “Neah, ca e scump. Nu o sa ma vezi pe mine acolo!” Prima tura de Mega Image m-am pierdut printre rafturi. A urmat perioada de boom. Aproape in fiecare zi eram la Mega. Imi trebuia paine. Ma duceam la Mega si veneam cu o sacosa. Nu mai aveam de mancare si nici timp sa imi gatesc ceva, pac! fuga la Mega si luam ceva nesanatos de mancare. Dupa aia a urmat perioada de constientizare ca eu, persoana singura, dadeam vreo 250 de RON pe mancare pe saptamana, fara a gati ceva.

Piata Vitan/Mega Image

 

Sursa foto

Acum m-am potolit. Cumpar doar ce am nevoie. Dar ma cunosc toate casierele. Una m-a intrebat daca e buna crema pe care tocmai o cumparasem (de la Gerovital), alta a fugit de la casa pana la frigider ca sa imi aduca o apa minerala rece. Exista si beneficii.

Dar semnalul de alarma s-a declansat atunci cand unul din elevii mei imi povestea ca aproape toate cumparaturile si le face de la Mega. Now you see my point? Au invadat tot Bucurestiul si noi suntem ca niste mici zombie. O fi de bine sau de rau?

5 thoughts on “Viata inainte de Mega Image

  1. Adela says:

    Orice magazin este bone venit langa casa ta, atata timp cat nu cumpari mancare nesanatoasa, atata timp cat in cosul tau de cumparaturi se afla fructe, legume, atata timp cat cumperi ca sa iti gatesti acasa mancarea.
    Ai ridicat un semnal de alarma foarte bun pentru cei care isi umplu, aproape zilnic, cosul cu fel de fel de mancaruri semipreparate.

    • Petruta says:

      Ai grait bine, singura problema e ca fructele si legumele din supermarketuri nu sunt dintre cele mai sanatoase. E greu sa faci alegeri sanatoase in zilele noastre dar varianta cu semi-preparatele e dezastruoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.