Victor Ponta a furat like-uri de la Simona Halep. Asa si?

Bine, titlul nu e tocmai corect. Dar nu-i așa că se practică peste tot?

 

Like la Halep, like la Ponta

Și, dacă mă gândesc eu mai bine, nici măcar nu a fost Victor Ponta. El probabil are nevoie de ajutor să se logheze pe propria pagină de Facebook. Responsabil pentru mârșăvia descoperită sâmbătă și care a aruncat în aer pentru ceva vreme tot Facebook-ul este nenea care se ocupă de pagina premierului, a se vrea viitor președinte.

În timp ce Ponta anunța că Simona Halep și-a făcut pagină de Facebook și el a dat like, dacă te trăznea cumva ideea de a face același lucru, cineva îi setase de fapt like-ul să se ducă la pagina lui. Așa că, Victor Victorel Aiurel Ponta a strâns o grămadă de like-uri pe spatele Simonei Halep.

Mârșav? Ordinar? Urât de tot? Da, desigur. Așa și?

Hai să ne supărăm!

Toți cei care s-au oripilat pe Facebook fac parte din targetul “mă doare în cur.. și-așa nu pot schimba nimic cu votul meu”. Ultima fărâmă de patriotism a sărit de fund în sus sâmbătă. “Ia uite, bah, ce porc, bah. Ce țară de rahat! Ăștia-s politicieni? Să dea Sfantu’ Așteaptă dacă m-oi duce eu la vot!”

Păi nu te duce, boule! Crezi că Victorel te vrea la urnă? Nu. El îi vrea pe țăranii de la coadă vacii de beau țuica la cârciumă satului când vine inundația și stau și comentează în loc să pună mâna să se ajute singuri. El îi vrea pe țăranii de la coadă vacii care îți pun E-uri în roșii că “asta e, neamule, agricultura acum”. Și știi ce o să facă?

Se duce cu moaca aia de păcălici și ține discursuri de genul: “Tinerii mă susțin! Am XXX like-uri pe pagina de Facebook!” Știe țăranul de Facebook? Știe! Că are iphone când mulge vaca.. și chiar dacă nu știe.. Ponta vorbește de SF-uri și pentru ei sună bine.

Așa că te oripilezi degeaba. Și ce dacă politica e atât de murdară? Tu ce faci în acest sens?

2 thoughts on “Victor Ponta a furat like-uri de la Simona Halep. Asa si?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.