Vine Craciunul.. iti pasa?

 Sursa foto

 E final de an.. as vrea sa spun ca toata lumea  isi analizeaza evolutia, dar stiu ca nu se intampla asta. Eu una nu o fac inca pentru ca m-as lua la bataie. Dar pana de Craciun o sa imi fie gata evaluarea anuala:)))

Bafta mea de a fi profa (ca hobby banos) este ca interactionez cu o gramada de oameni si cei mai multi sunt super. Si cei mai multi sunt tristi. Nimeni nu e entuziasmat de Craciun, toti se gandesc cu groaza la alergatura dupa cadouri si cu bucurie ca vor dormi mai mult de 6 ore pe noapte.

Nu o sa va tin ditamai teoria ca poate nici pe mine nu m-a luat spiritul Craciunului si poate eu dorm mai mult decat o fac altii si nu am un sef care sa ma .. tortureze in fiecare zi. Dar abia astept colindele, cozonacii, toata familia facand treaba, fuga pana la biserica, masa impreuna si bucuria celor dragi cand o sa gaseasca ce e sub brad (cadourile pe care Mosu’ nu le-a luat inca:))), leneveala matelor pe calorifer si rontaiala de globuri, bucuria de a sti ca in fiecare an totusi sarbatorim un mic miracol (care crede, care nu crede.. asta e, s-au dus 3 sferturi din farmec).

Asa ca eu momentan iti spun doar atat:

Niciodata nu ai timp.

Tot timpul esti stresat.

Stresul te face un morocanos.

Dar e perioada Craciunului…. Gaseste-ti timp. Lasa stresul. Zambeste. Ai restul de 300 si ceva de zile din an sa iti compatimesti existenta. Acum fii diferit! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.