Vine Mosuuuuuuuuuuu’!

Sa nu va suparati pe mine, dar v-am pacalit. Nu vreau sa vorbim azi despre Sarbatori si cum abia astept eu sa fac cozonaci:)) Vreau pentru o clipa sa ne gandim la ceilalti. Eu o sa va propun doua chestii, voi decideti.

Prima: Shoebox

Am citit prima oara pe blogul Blogal Initiative. Mi-a placut ideea. Dupa, am citit de unde a pornit. De la doi parinti care au vrut sa isi invete copilul ca e bine sa dea altora care nu au posibilitati. Si au extins ideea, singurei, antrenand alti oameni, fara vreun PR de undeva, fara vreun ONG. Pentru ca uite ca se poate si in tara asta asa-zisa de ….r***t.

Ai nevoie de:

o cutie goala de pantofi (corpul si capacul)

  • hartie de impachetat cadouri. Gasesti o multime de modele de Craciun/Sarbatori de Iarna.
  • foarfeca/cutter
  • timp si bani pentru shopping sau sortarea lucrurilor din casa pe care vrei sa le daruiesti
  • rabdare …

Mai multe detalii gasiti aici.

A doua chestiuta: Reloaded Smile

Daca nu aveti planuri pentru marti seara si va tenteaza o iesire siiiii vreti sa fiti si de ajutor, am eu o sugestie. De ce imi place mie? Pentru ca e o inititativa simpatica: distractie+faci un bine. Doi pentru ca evenimentul, printre altele, este organizat de Alexandra Blas, o colega de-a mea de la Internship 2.0, care scrie super pe blog, gateste  e plina de energie si se pare si de initativa.

PS: Sa nu spuneti ca nu va las cu o melodie optimistica.

 

4 thoughts on “Vine Mosuuuuuuuuuuu’!

    • Petruta says:

      Inca nu stiu.. de aia am zis sa ma fac utila si sa scriu mai intai pe blog. Daca ma organizez cu meditatiile sa termin la o ora rezonabila, o sa ma vezi la attending pe facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.