Vine, vine primavaraaaaaaaaaaaaa!

Sursa foto

Neataaaaaaaaaaaaaa,

Pentru cei care nu au aflat inca, astazi e 1 martie. Nu, nu este 29 februarie. Si nici nu este an bisept. Pardon, bisect. Da, poti sa te uiti in smartphone – calendarul iti va confirma – azi e 1 Martie. Nu te iau peste picior. Nu am innebunit, aseara am vazut un reportaj pe ProTV – adolescentii de azi habar nu aveau cate zile are un an (am auzit varianta cu 560 – jeeeeze, ce tanara as fi:))), nici cand e anul bisect, nici cate zile are in mod normal februarie. Asa ca, pentru toti (si cei mai intarziati), de azi teoretic vine primavara si incepe si luna cadourilor inutile,  ca sa imi citez unul din prietenii de pe Facebook, cu care apropo eu nu sunt de acord dar despre asta in alta postare.

In mod normal, odata cu martie, vine si astenia de primavara, depresia ca suntem singuri sau nu suntem singuri, soarele scoate la suprafata dezastrul de pe geamurile mele imense de la balcon. Pe mine una ma ia o stare de visare; primavara (indiferent de statusul sentimental) pentru mine inseamna sa fiu indragostita. Pai ce, nu se poate? E soare, e frumos, orasul e murdar, dar cate o floare timida mai apare de sub un strat gros de gunoaie printr-un colt de parc, ma pot plimba mai des pe jos siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, daca soarele e cuminte, imi scot biclaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Deci va doresc tuturor o primavara plina de zambete si indragosteala!

PS: Stiu ca trebuia sa pun ceva de genul holograf- primavara incepe cu tine.. daaaaaaaaaaaaaaaaaarr… asta e mai simpatic:D

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.