Virgil Ianțu joacă în filme

De fapt, Virgil Ianțu joacă pentru prima dată într-un film de cinema. Ce rol are? Este actor. Nu, nu glumesc. Virgil Ianțu joacă pentru prima dată într-un film de cinema și este actor de teatru.

Aceasta este doar una din multele „suprize” ale filmului românesc „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”. Sper că nu ai uitat: începând cu 1 aprilie îl poți vedea în cinematografe. Și da, Virgil Ianțu va fi unul din cei care încurcă puțin acțiunea în film. De fapt, nici nu mă așteptam la altceva de la cel care prezenta „Copiii spun lucruri trăznite”.

virgil-iantu-minte-ma-frumos-in-centrul-vechi

Virgil Ianțu e doar unul din actorii mai puțin „de meserie” din „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”. Cel pe care îl aștept eu este Codin Maticiuc care joacă, evident, un rol de gangster.

Pentru că se apropie ziua cea mare, și nu mă refer la păcăleli, te las cu rezumatul pipărat a ceea ce vei găsi în „Minte-mă frumos în  Centrul Vechi”.

Cinci tineri actori pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddie alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu oricine. Oricând, oriunde. Cât despre Freddie… e greu de definit pe cine și ce iubește mai mult. Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apeleaza la Toni, care nu şi-a pierdut talentul de hacker exersat în „Minte-mă frumos”. Şi cum soția lui, Oana, şi-a pus în minte să-i năşească pe Dora şi Doru, Toni mai loveşte o dată. Cum era de asteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui că știe să se facă de râs ca nimeni altul.

 

Și totuși: ce caută Virgil Ianțu si Viorel Lis în toată îmbârligătura asta ? O caută cu lumânarea…

Nu uita și pune data în calendar: 1 aprilie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.