Visatoarea zambareata la Webstock 2013

[liveblog]

Dragii mei,

 

Am ajuns chiar la timp pentru Webstock. M-am instalat, m-am conectat, mi-am clatit ochii cu programul. Abia astept sa il aud pe Cabral si poate il ochesc si pe Chinezu pe la Webstock Awards. Pe mine ma asteapta o zi full. Am uitat sa va spun ca a simt ca pestele in apa 😀 Si ne auzim aici ca sa va tin la curent cu toate minunatiile de se vor discuta pe aici.Inceput webstock 2913

 Si ziua a inceput bine. Parola Wi-Fi la final dar mai ales Cabral cu “Blogosfera s-a basit”. Vorbim despre bloggeri=piscotari. De cata vreme il citesc pe Cabral si nu ma asteptam sa aiba atatea emotii cand vorbeste. Super speaker dar inca se simte emotia pe care orice uman o are. Webstock a pornit cu siguranta cu o discutie sensibila. Ce fac bloggerii in afara de a posta? Cum socializam in afara de webstock? Dincolo de social media, bloggerii sunt oameni misto, care se pot mobiliza in caz de urgenta, dar in rest suntem o comunitate? Bloggerii s-ar implica daca… ce se intampla in lipsa lui daca?

Si ajungem la subiectele sensibile: Rosia Montana, cainii maidanezi, biciclistii. Ce a facut blogosfera care trebuia sa actioneze ca o voce? Discutia s-a concentrat asupra bloggerilor care au sustinut Rosia Montana – Twitterul a fost inrosit o zi intreaga la adresa lui Piticu. Nu vi se pare ca avem o problema? Nu vrem sa o rezolvam?

Dupa atata seriozitate, ne descretim fruntile: Cabral la ciobanul Ghita. Presupun ca stiati – el chiar exista.  Un sut in fund din nou pentru noi care am pierdut o poveste frumoasa. Ii privim pe cei vechi in blogosfera dar nu ne miscam noi, generatie tanara, fundurile sa gasim modalitati de a ii depasi. Pentru ca, pana la urma, adevarul e, ca putem dar actionam sub potentialul nostru.

One thought on “Visatoarea zambareata la Webstock 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.