Vrei să facem sex?

Mi se pare o chestie de bun simț să te ajut pe tine. Păi nu-i mai bine să te lămurești de dinainte și să știi ce trebuie să faci ca să îți mărești șansele de succes? Asta cu măritul a picat la fix dar.. Vrei să facem sex? Uite regulile.

 

Iubesc gramatica

Dacă știi că mânânci i-uri, bagă o shaorma înainte să vorbești cu mine. Poate așa o să poți să îmi scrii declarații drăguțe. E ușor să fi idiot, mai ales dacă te chinui săm-i stârnești libidoul.

Dacă bagi și un dezacord, clar ești un big NO-NO. Pe unele fete le atragi cu flori, bomboane și pahare cu șampanie în Fratelli. Nu merge din astea cu mine…:))) Hai să încercăm să scriem corect dacă vrei să mergem mai departe.

 

Nu mă interesează mușchii

Categoria „mă duc la sală și-s cel mai tare” de obicei mai mult mă amuză. Pentru că nu știți când să vă opriți. Așadar, dacă ai brațele ca trunchiul unui copac și pot să studiez geometria pe abdomenul tău, te implor nu îmi trimite poze cu tine fără tricou. O să îți observ picioarele de gâină speriată.

De asemenea, insist: nu îmi trimite poze dacă ești fin ca un bebeluș. Sunt  mai old school așa și nu îmi plac bărbații epilați. Deci, dragele mele picioare de găinușă și funduleț de bebeluș, abține-te de la a-mi trimite poze.

 

Nu mă interesează nici penisul tău

Nasol, nu? Sigur mai vrei să facem sex? Acum, really, dacă vezi că eu nu și nu, de ce apelezi la această ultimă armă supremă? Faza cu..voiam să îți trimit o poză de dinainte de duș, ah, ce nasol, e un filmuleț de 2 secunde în care îmi poți vedea penisul, oops, ce am comis-o….Faza asta nu merge nici măcar la vedete. Știu că ai vrea să îl fluturi, să te mândrești cu el, să primești premiu. Nu ai nimerit fata potrivită pentru asta. Eu voi scoate satârul direct și rămâi fără bijuterii.

 

Ai fantezii cu profe? Nasol!

Cum aude floarea masculină că-s profă, cum toate filmele porno cu profe se derulează prin căpșorul ăla de sus. E ok, am înțeles, sincer, nu prea mă omor după filmele cu profe, dar gusturile nu se discută. Treacă de la mine. Dar deja le-am auzit pe toate.

Știu că nu ți-ai făcut tema și vrei să fiu o profă rea. Știu că vrei să te pun la colț și să te cert. Ba chiar ți-ar conveni să te plesnesc puțintel. Știu că ar trebui să port o fustă scurtă. Vezi? Deja știu tot.

 

Vrei să facem sex?

Atunci nu mă lua pe ocolite. Nu îmi povesti fanteziile tale. Am auzit atât de multe că nu prea cred că mai ai șanse să vii cu ceva nou. Nu mă lua cu complimente. Nu-s frumoasă ca luna și nici radiantă ca soarele. Da, sunt amuzantă și am doi neuroni disponibili. Cu asta suntem amândoi de acord. Hai să scurtăm călătoria noastră.

Întreabă-mă direct. Nici eu, nici tu nu avem timp de prostii. Așa vei scăpa de bătăi de cap. Nu o să te mai iau peste picior, o să scapi de ironiile  mele. Vezi cât îmi sacrific eu din plăcerea mea? Vei câștiga timp să treci la următoarea. Numai la binele tău mă gândesc, dragul meu.

 

4 thoughts on “Vrei să facem sex?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.