Vrei sa slabesti? Eu nu!

Sursa foto

A venit primavara. Sau vine, cel putin din punct de vedere calendaristic. Au aparut ghioceii.. siiii… a innebunit lumea! Vine vara (bine-mi pare, chiar n-am parale-n buzunare), trebuie sa ne expunem poponete, coapse si alte parti de corp. Trebuie sa aratam bine daca porcul de iarna trecuta inca mai guita prin sunculitele de pe burta si poponeata prea mare. Asa ca: toata lumea la cura de slabire!!!!

Pe mine una m-a luat revolta. Mama cu elevele de la meditatii intotdeauna discuta de cure de slabire. Si desi apreciez faptul ca mama chiar le-a mobilizat sa aiba grija de alimentatia lor, fara sa slabeasca drastic si sa se dea peste cap, la un moment dat s-a incercat racolarea mea in clubul celor aflate la regim. Luand o gura de cola si una dintr-un sendvis cu asa-zisa pastrama, am refuzat categoric!

Tonele de cola, dulciurile si mancatul aiurea mi-au adus vreo 4 kilograme in plus, desi conform indicatorilor, am doar vreo 2 in plus- 58 kg si juma la 1,66 m. Multi ar spune ca sunt ok, eu va zic ca nu. Asa ca atunci cand mama m-a intrebat ieri daca nu vreau sa slabesc am spus cu nonsalanta, ghici! NU. 

Pentru ca refuz sa ma las prinsa in spirala curelor de slabire. Pentru ca nu vreau sa ajung obsedata de cum arat. Pentru ca nu vreau sa ma trezesc dimineata si cat inca nu am facut ochi sa ma urc pe cantar. 

Consider ca inainte de a trece la o cura de slabire, e mai bine sa iti analizezi regimul alimentar, sa vezi ce greseli faci si sa le corectezi. Sucurile, dulciurile, mesele aiurea.. da, le-am practicat si eu.. si tu:) Problema cu o cura de slabire, mai ales daca este drastica, este ca iti va da organismul peste cap si, dupa, tot la Snickers si sucuri ne intoarcem.

Asa ca eu refuz sa trec la cura de slabire. In schimb am inceput sa imi modific putin stilul de viata. Si e bine, si nu e atat de greu. Si arat senzational. Si am abia 57,5:)) Dar restul e poveste. Si pentru ca as vrea sa va share-uiesc din experientele mele si pentru ca ma tenteaza in fiecare zi sa le spun fetelor despre produsele pe care le folosesc eu, o sa imi fac un blog separat, fix pe probleme de remedii naturiste, stil de viata si cosmetice. Habar nu am ce nume o sa aiba.. dar wait for it! Maine il lansez online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.