Vrei un footjob?

Really, guys, what is wrong with you? Să vedem de unde a pornit povestea asta cu footjob.

Dragostea e pe Facebook

Sau cel puțin agățatul. Nu că aș fi eu cine știe ce frumusețe dar primesc săptămânal cereri de prieteni de la diverși ..indivizi, unii mai puțin suspecți decât alții, alții cu mesaje simpatice dar care nu merg la corazon. Am un tip în lista de Facebook simpatic foc. De fapt, ăsta e și singurul motiv pentru care l-am lăsat acolo. Pun pariu că e cu vreo 200 de ani mai tânăr ca mine (deși el spune că e cu 2 ani mai mare) dar îmi mai clătesc și eu ochii.

Ei bine, tipul ăsta are numai postări legate de sex. Nu la modul vulgar, ci la modul erotic (prima oară din cauza oboselii am scris eroic :))). Iarăși mi se pare o gură de aer proaspăt pe un facebook invadat de pisici (inclusiv de subsemnata), tone de pițipoance și oameni certați cu limba română.

Știi de footjob?

Asta a fost întrebarea lui lansată aseară pe messenger. Mi-era prea somn ca să intru în discuții legate de utilitatea tălpilor mele, alta decât cea de a fi masate ore în șir. Așa că am pus un status public pe Facebook și acum scriu și pe blog.

Să luăm situațiile pe rând:

nu știu ce e aia footjob. Mă uit ca tâmpa pe google, dau și pe google images și apoi caut și pe youporn. Mă roșesc toată, îți spun pudică : „vai, dar ce pervers ești” și închid messengerul în nas.

 

știu ce e aia footjob. Am citit 50 de articole despre cum să satisfaci un bărbat și, dacă îmi dai un test grilă, voi fi tocilara care ia 10. În acest caz, mă laud pe messenger că sunt cea mai tare.

 

știu ce e aia footjob dar de ce te doare pe tine? Dacă știu, crezi că îți fac? Sau te tachinez măcar scriindu-ți pe messenger cum picioarele mele îți vor alinta…

footjob

Așa că, dacă vrei să vorbim de footjob, blowjob și orice altă chestie care implică abilitățile mele de a te satisface, folosește-ți imaginația. Lasă-te pe spate, închide ochii și gândește-te că-s cea mai varză din parcare. Îl voi rupe, distruge, mușca, călca în picioare fără milă. Iar la final voi zâmbi malefic. Încă unul pe listă pe care l-am distrus!

Acum mai vrei să mă întrebi ce-i cu footjob?

Partea nasoală după articolul ăsta? O să mă vrei și mai tare 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.